CUM SA ITI SETEZI REZOLUTII PENTRU ANUL 2021

Imaginează-ți că pe 1 ianuarie 2021 afli că mai ai fix un an de trăit. Ce ai de gând să faci? Cum alegi să îți petreci ultimul an din viața ta? Ce activități îți dorești să ai? Alături de cine? Ia o agendă și începe să îți planifici fiecare oră din viața ta așa cum îți dorești și cum simți tu în adâncul ființei tale. Răspunde-ți la toate întrebările și vezi cât de diferite sunt răspunsurile tale. Vezi ce anume prioritizezi acum, observă cum ți se schimbă instant planurile de viață, valorile și principiile. Vezi ce gânduri ți se schimbă și notează-le.

Gândul că mai ai doar un an de trăit, te poate înspăimânta dar în același timp poate scoate la suprafață cine ești tu cu adevărat, ce ții ascuns și amâni . Un singur gând de genul acesta te poate transpune imediat într-o altă poveste și te poate schimba.

Vei aprecia mult mai mult fiecare secundă din viața ta, te vei bucura mult mai mult de toți oamenii pe care îi întâlnești și de tot ceea ce te înconjoară.

Îți vei îndrepta mai mult atenția asupra ta decât asupra celorlalți. Îți vei da mai multă valoare și te vei aprecia pe tine mai mult. Observă cum devii cea mai importantă persoană din viața ta.

Vei afla ce visuri amâni de atâta timp și ce anume vei face pe parcursul anului 2021 pentru a le îndeplini. Scrie-le în agendă ca să nu le uiți. Notează toate ideiile cât mai detaliat posibil. Ia fiecare vis în parte și stabilește-ți o strategie, și alege și un termen, o dată exactă pentru îndeplinirea acestuia. Chiar dacă nu ți se va îndeplini, amintește-ți că ceea ce contează mai mult este călătoria, nu destinația.

„You’re not going to master the rest of your life in one day. Just relax. Master the day. Then just keep doing that every day.

Share