CELE 7 LEGI ALE UNIVERSULUI

Pentru a evita haosul complet, acest Univers ordonat este condus și guvernat de legi. Informațiile despre aceste legi provin din informații canalizate și / sau scripturi antice. Astfel, nimeni nu știe cu siguranță câte legi sunt în joc. Numerele diferă. De mai bine de un deceniu, cercetătorii au căutat să afle mai multe despre aceste legi și au găsit referiri la 3, 7, 12, 20, 47 și chiar 105 legi. Veți vedea adesea că anumite legi sunt prezente în toate numerele. De exemplu, cele 7 legi pot fi găsite și în cele 12 legi.

LEGEA MENTALISMULUI. Principiul mentalității arată că totul este minte. Universul este mental. Această primă lege din cele 7 legi universalE, explică faptul că THE ALL (tot ceea ce este evident pentru simțurile noastre materiale – materie, energie) este un spirit care în sine este gândit ca o minte universală.

LEGEA CORESPONDENȚEI spune că tot ceea ce este jos este și sus și tot ceea ce este sus este și jos, ceea ce este în Cer este și pe Pământ, ceea ce este în interior este și în exterior, ceea ce manifestăm în plan fizic este și în plan emoțional sau mental. Nu suntem doar niște carcase pentru suflet și minte. Corpul este în corespondență cu mintea și cu sufletul.

LEGEA VIBRAȚIEI spune că nimic nu este static, totul este în mișcare și în vibrație. Chiar dacă avem impresia că totul este haotic, de fapt nimic nu este întâmplător. Emoțiile și gândurile noastre emit vibrații, astfel, în funcție de ceea ce emiți, vei atrage în jurul tău oameni și întâmplări cu aceeași vibrație ca a ta. Cum poți să îți crești vibrația? Prin rugăciune, meditație, recunoștință, gânduri, care te rup de viața ta pământeană.

LEGEA POLARITĂȚII. Principiul polarității este a patra lege a celor 7 legi universale și întruchipează ideea că totul este dual, totul are doi poli. Toate lucrurile manifestate au două laturi, două aspecte sau doi poli. Tot ceea ce este “este” și “nu este” în același timp, toate adevărurile sunt doar jumătăți de adevăr și fiecare adevăr este jumătate fals, există două părți la tot, opozițiile sunt identice în natură, dar diferite în grade.

PRINCIPIUL RITMULUI. Principiul ritmului este a 5-a lege a celor 7 legi universale și întruchipează ideea că în tot ceea ce este, se manifestă o mișcare măsurată, un flux și un influx, o mișcare în spate și o mișcare în formă de pendul. Acest principiu explică faptul că există un ritm între fiecare pereche de opuși sau poli și este strâns legat de principiul polarității. Se poate observa că acest principiu permite trecerea de la un pol la celălalt.

PRINCIPIUL CAUZEI ȘI EFECTULUI. Principiul Cauzei și Efectului este a 6-a lege a celor 7 legi universale și explică faptul că există o cauză pentru fiecare efect și un efect pentru fiecare cauză. De asemenea, afirmă că nu există niciun fel de șansă, că această șansă este doar un termen care indică cauze extinse, care nu au fost recunoscute sau percepute.

PRINCIPIUL DE GEN. Această ultimă lege din cele 7 legi universale întruchipează ideea că genul se manifestă în toate. Sexul se manifestă ca principii masculine și feminine și se manifestă pe toate planurile. Sexul mental este descris ca un concept ermetic, care se referă la principiile masculine și feminine. Nu se referă la sexul fizic al unei persoane și nici nu sugerează că cineva cu un anumit gen fizic are în mod necesar același sex mental. În mod ideal, cineva vrea să aibă un sex mental echilibrat. Genul există pe toate planurile existenței (fizice, mentale și spirituale) și reprezintă aspecte diferite pe planuri diferite. Se mai spune că totul conține aceste două elemente sau principii. Principiul masculin este întotdeauna în direcția de a da sau de a exprima, iar principiul feminin este mereu în direcția primirii de impresii și are un domeniu de activitate mult mai variat decât cel masculin. Femininul conduce munca de a genera noi gânduri, concepte și idei, inclusiv lucrarea imaginației. Se spune că trebuie să existe un echilibru între aceste două forțe. Fără Feminin, Masculinul este capabil să acționeze fără restrângere, ordine sau rațiune, ducând la haos. Pe de altă parte, Femininul fără Masculin, este capabil să reflecteze în mod constant și să nu realizeze nimic, ceea ce duce la stagnare. Din momentul în care Masculinul și Femininul lucrează împreună, are loc o acțiune care rezultă succesul, ceea ce indică faptul că atât Femininul, cât Masculinul se îndeplinesc reciproc.

Share