CELE 7 LEGI ALE UNIVERSULUI

Pentru a evita haosul complet, acest Univers ordonat este condus și guvernat de legi. Informațiile despre aceste legi provin din informații canalizate și / sau scripturi antice. Astfel, nimeni nu știe cu siguranță câte legi sunt în joc. Numerele diferă. De mai bine de un deceniu am căutat să aflu mai multe despre aceste legi și am văzut referiri la 3, 7, 12, 20, 47 și chiar 105 legi. Veți vedea adesea că anumite legi sunt prezente în toate numerele. De exemplu, cele 7 legi pot fi găsite și în cele 12 legi.

LEGEA MENTALISMULUI – Principiul mentalității întruchipează adevărul că totul este minte. Universul este mental. Această primă lege din cele 7 legi universale explică faptul că THE ALL (ceea ce este tot ceea ce este evident pentru simțurile noastre materiale – materie, energie) este un spirit care în sine este gândit ca o minte universală.

LEGEA CORESPONDENȚEI – spune că tot ceea ce este jos este și sus și tot ceea ce este sus este și jos, ceea ce este în Cer este și pe Pământ, ce este în interior este și în exterior, ceea ce manifestăm în plan fizic este și în plan emoțional sau mental. Nu suntem doar niște carcase pentru un suflet și o minte. Corpul este in corespondenta cu mintea si cu sufletul. de aceea  si sa vedem dincolo de aparente. daca emiti lumina vei fi inconjurat de lumina.

LEGEA VIBRAȚIEI spune că nimic nu este static, totul este în mișcare și în vibrație. Chiar dacă avem impresia că totul este haotic, de fapt nimic nu este întâmplător. Emoțiile și gândurile noastre emit vibrații, astfel, în funcție de ceea ce emiți, vei atrage în jurul tău oameni și întâmplări cu aceeași vibrație ca și a ta. Cum poți să îți crești vibrația? Prin rugăciune, meditație, recunoștință, gânduri care te rup de viața ta pământeană.

LEGEA POLARITĂȚII. Principiul polarității este a patra lege a celor 7 legi universale și întruchipează ideea că totul este dual, totul are doi poli. Toate lucrurile manifestate au două laturi, două aspecte sau doi poli. Tot ceea ce este “este” și “nu este” în același timp, toate adevărurile sunt doar jumătăți de adevăr și fiecare adevăr este jumătate fals, există două părți la tot, opozițiile sunt identice în natură, dar diferite în grade, toate paradoxurile pot fi reconciliate.

PRINCIPIUL RITMULUI. Principiul ritmului este a 5-a lege a celor 7 legi universale și întruchipează ideea că în tot ceea ce se manifestă o mișcare măsurată, un flux și un influx, o mișcare în spate și o mișcare în formă de pendul. Acest principiu explică faptul că există un ritm între fiecare pereche de opuși sau poli și este strâns legat de principiul polarității. Se poate observa că acest principiu permite trecerea de la un pol la celălalt, și nu neapărat poli de opoziții extreme.

PRINCIPIUL CAUZEI ȘI EFECTULUI. Principiul Cauzei și Efectului este a 6-a lege a celor 7 legi universale și explică faptul că există o cauză pentru fiecare efect și un efect pentru fiecare cauză. De asemenea, afirmă că nu există niciun fel de șansă, că această șansă este doar un termen care indică cauze extinse care nu au fost recunoscute sau percepute.

PRINCIPIUL DE GEN Această ultimă lege din cele 7 legi universale întruchipează ideea că genul se manifestă în toate. Sexul se manifestă ca principii masculine și feminine și se manifestă pe toate planurile. Sexul mintal este descris ca un concept ermetic care se referă la principiile masculine și feminine. Nu se referă la sexul fizic al unei persoane și nici nu sugerează că cineva cu un anumit gen fizic are în mod necesar același sex mental. În mod ideal, cineva vrea să aibă un sex mental echilibrat. Conceptul prezentat în The Kybalion afirmă că genul există pe toate planurile existenței (fizice, mentale și spirituale) și reprezintă aspecte diferite pe planuri diferite. Se mai spune că totul și toată lumea conține aceste două elemente sau principii. Principiul masculin este întotdeauna în direcția de a da sau de a exprima, și conțin conținutul în “Will” în fazele sale variate. Principiul feminin este mereu în direcția primirii de impresii și are un domeniu de activitate mult mai variat decât cel masculin. Feminin conduce munca de a genera noi gânduri, concepte și idei, inclusiv lucrarea imaginației. Se spune că trebuie să existe un echilibru în aceste două forțe. Fără Feminin, Masculinul este capabil să acționeze fără restrângere, ordine sau rațiune, ducând la haos. Singurul feminin, pe de altă parte, este capabil să reflecte în mod constant și să nu realizeze nimic, ceea ce duce la stagnare. Atât masculin cât și feminin care lucrează împreună, există o acțiune grijuliu care reproduce succesul, ceea ce indică faptul că atât Femininul, cât și cel masculin se îndeplinesc reciproc.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *