CANTITATE SAU CALITATE ÎN GARDEROBA TA? 4 MOTIVE PENTRU CARE SĂ ALEGI CALITATEA

Există o mulțime de avantaje în a avea mai degrabă un dulap de calitate, decât plin de cantitate! În esență, acest lucru înseamnă să cumperi lucruri mai rar, de o calitate mai bună și cu mai multă atenție. Bineînțeles că există și varianta în care poți avea și calitate și cantitate, doar că asta înseamnă o investiție financiară considerabilă. Însă dacă trebuie să alegi între acestea două, trebuie să găsești avantajele și dezavantajele. Singurul avantaj pe care îl poți avea în momentul în care alegi cantitatea, este acela că, având mai multe haine, chiar dacă acestea sunt de proastă calitate, ai mai multe opțiuni de a crea diversitate în ținutele tale zilnice. Pe de altă parte, alegând calitatea, beneficiile sunt mult mai multe. Iată câteva exemple, de ce este avantajos să economisești banii pentru articole mai scumpe.

1. MATERIALUL ESTE MULT MAI BUN. Unul dintre cele mai mari avantaje în a avea o garderobă de calitate, este că materialul se simte mult mai bine pe piele. Este, în general, mai moale, chiar și în textură, și este mult mai rezistent la uzura de zi cu zi. Țesăturile articolelor mai scumpe sunt fabricate din materiale de calitate, care sunt făcute pentru a dura, astfel încât acestea vor arăta și se vor simți bine pe termen lung. Odată ce ai ochiul format pentru îmbrăcămintea de calitate, va fi ușor să le vezi peste tot. Unui material de calitate îi va rezista și culoarea și textura, chiar dacă va fi spălat destul de des.

2. VEI ARĂTA ȘI TE VEI SIMȚI MULT MAI BINE. VEI AVEA MULT MAI MULTĂ ÎNCREDERE ÎN TINE. Articolele din material de calitate se vor aranja mult mai bine pe corp. Ai observat vreodată cum hainele mai scumpe se potrivesc atât de bine corpului tău? Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt croite cu o mai mare atenție. Doar asigură-te că achiziționezi articole la prețul corect! Analizează foarte bine piața și brandurile, deoarece sunt multe produse la prețuri mari, iar calitatea lasă de dorit. Calitatea nu se reflectă întotdeauna în preț.

3. VEI APRECIA MULT MAI MULT HAINELE PE CARE LE AI. Cheltuielile mai mari pentru articolele de îmbrăcăminte, te vor face de fapt mai atent în achizițiile tale și vei iubi mai mult ceea ce deții! Vei vedea garderoba ta ca pe o investiție, ca pe o operă de artă și ca pe o expresie a cine ești tu. Unii ar putea crede că hainele sunt doar haine, iar în sine și cu siguranță sunt; cu toate acestea, îmbrăcămintea spune ceva despre cine ești, despre ceea ce îți place. Cu toții știm că prima impresie contează, prin urmare, purtând haine de calitate, vei fi mult mai apreciat de cei din jur. Iar dacă stilul tău vestimentar va reflecta personalitatea ta, îți va fi mult mai ușor să te exprimi în societate.

4. VEI SALVA BANI. Dacă te gândești că nu ai bani și că nu îți permiți să ai haine de calitate, mai gândește-te o dată! Așa cum am menționat mai devreme, atunci când îți faci timp și acorzi o atenție mult mai mare la ceea ce cumperi, vei ajunge să cheltui mai puțin la cumpărături, prin urmare, vei economisi bani pe termen lung și vei iubi piesele pe care le deții.

Ca să ai o garderobă de calitate, ai nevoie de timp. Începe prin a scăpa de obiectele pe care nu le iubești și apoi începe să le înlocuiești lent. Poți să combini articole de calitate cu articole inferioare! Principalul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere este să ai piese de bază de calitate, care vor dura mult timp și pot fi purtate de multe ori. De asemenea, ele nu trebuie să fie din ultimele colecții sau de la designeri renumiți, pentru a fi de calitate și durabilitate. În timp ce magazinele la modă și ieftine cum ar fi Forever 21 și H&M au articole de îmbrăcăminte care sunt mereu in trend, ele nu durează prea mult. De fapt, obții ceea ce plătești la aceste tipuri de magazine. Ele arată grozav pentru una sau două purtări si apoi se modifică, se întind si devin haine de purtat prin casă. Acest tip de magazine este recomandat pentru piese de moment, pentru că este o modalitate foarte bună de a purta un nou stil fără a cheltui foarte mulți bani. Pentru piese clasice, cel mai bine este să alege calitatea, deoarece durează mult timp și sunt atât de versatile!

Share