CANTITATE SAU CALITATE IN GARDEROBA TA? 4 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI CALITATEA

 

Există o mulțime de avantaje de a avea un dulap de calitate, mai degrabă decât de cantitate! În esență, acest lucru înseamnă să cumpărați lucrurile mai rar, de o calitate mai bună și cu mai multă intenție. Anterior, am fost mai mult de gândire că având mai multe haine, chiar dacă acestea sunt de proastă calitate, ar fi mai bine, deoarece aveți mai multe opțiuni pentru a crea costume. Schimbând perspectiva mea, și încet acum garderoba mea, îmi dau seama cât de mult mai practice și chiar versatil un dulap de calitate este! Iată câteva exemple de ce simt că este avantajos să economisiți banii pentru articole mai scumpe.

1. MATERIALUL ESTE MULT MAI BUN. Unul dintre cele mai mari avantaje de a avea o garderobă de calitate este că materialul se simte mult mai bine pe piele. Este, în general, mai moale, chiar și în textură și material, și este mult mai rezistent la uzura de zi cu zi. Țesăturile de articole mai scumpe sunt fabricate din materiale de calitate care sunt construite pentru a dura, astfel încât acestea vor arăta și se vor simți mai bine. Odată ce ai un ochi pentru îmbrăcămintea de calitate, va fi ușor să le vezi peste tot. Unui material de calitate îi va rezista și culoarea și textura chiar dacă va fi spălat destul de des.

2. VEI ARĂTA ȘI TE VEI SIMȚI MULT MAI BINE. VEI AVEA MULT MAI MULTĂ ÎNCREDERE ÎN TINE. Articolele din material de calitate se vor aranja mult mai bine pe corp. Ai observat vreodată cum hainele mai scumpe se potrivesc atât de bine corpului tău? Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt construite cu o mai bună calitate și design în minte. Cea mai bună parte este că își mențin forma astfel încât să obții cu adevărat valoarea banilor. Doar asigură-te că achiziționezi articole la prețul corect!

3. VEI APRECIA MULT MAI MULT HAINELE PE CARE LE AI. Cheltuielile mai avansate pentru un articol de îmbrăcăminte vor însemna că vei fi de fapt atent în achizițiile tale și vei iubi mai mult ceea ce deții! Vei vedea garderoba ta ca pe o investiție, o operă de artă și o expresie a cine ești tu. Unii ar putea crede că hainele sunt doar haine, iar în sine și cu siguranță sunt; cu toate acestea, îmbrăcămintea spune ceva despre cine ești, despre ceea ce îți place. Cu toții știm că prima impresie contează, prin urmare, purtând haine de calitate, vei fi mult mai apreciat de cei din jur.

4. VEI SALVA BANI. Dacă te gândești că nu ai bani și nu îți permiți să ai haine de calitate, mai gândește-te o dată! Așa cum am menționat mai devreme, atunci când îți faci timp și acorzi o atenție mult mai mare la ceea ce cumperi, vei ajunge să cheltui mai puțin la cumpărături, prin urmare, vei economisi bani pe termen lung și vei iubi piesele pe care le deții. Ca să ai o garderobă de calitate, ai nevoie de timp. Începe prin a scăpa de obiectele pe care nu le iubești și apoi le înlocuiești lent. Poți să combini articole de calitate cu chestii inferioare! Principalul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere este să ai piese de bază de calitate, care vor dura mult timp și pot fi purtate de multe ori. De asemenea, ele nu trebuie să fie din ultimele colecții sau de la designeri renumiți, pentru a fi de calitate și durabilitate. În timp ce magazinele la modă și ieftine cum ar fi Forever 21 și H&M au articole de îmbrăcăminte care sunt mereu in trend, ele nu durează prea mult. De fapt, obții ceea ce plătești la aceste tipuri de magazine. Ele arată grozav pentru una sau două purtări si apoi se modifică, se întind si devin de purtat prin casă. Acest tip de magazine este recomandat pentru piese de moment pentru că este o modalitate foarte bună de a purta un nou stil fără a cheltui foarte mulți bani. Pentru piese clasice, cel mai bine este să alegeși calitatea, deoarece durează mult timp și sunt atât de versatile!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *